Menu van 16 mei tot 22 mei 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

16

Mei

Courgettesoep

Filet d’anvers ‘quattro formaggi’

Krokant gebakken preireepjes

Gratin dauphinois

Lentepaté met appeltjes

Dinsdag

17

Mei

Bloemkoolsoep

Zuiderse gehaktballen met tomaat, olijven en basilicum

Erwtjes met ajuin

Aiolipasta

Versierde krabsalade

Woensdag

18

Mei

Komkommersoep met verse munt

Gebakken cordon bleu met balsamicojus en mango

Rabarbercompote

Gesauteerde aardappelen

Gegratineerde macaroni carbonara

Donderdag

19

Mei

Tomatensoep met balletjes

Lamsnavarin met tomaat, rozemarijn en worcestersaus

Gekarameliseerde wortelblokjes met ajuin

Kookaardappelen – Puree

Hamrolletjes met mimosagroenten

 

Vrijdag

20

Mei

Kippensoep met gember

Versierde schotel met tomaat en grijze garnalen

Frisse cruditeiten met honingdressing

Frietjes

Boerworst

Zaterdag

21

Mei

Erwtensoep

Gesauteerde kip met ricottakaas en zongedroogde tomaten

Provencaalse groenten in de wok

Kookaardappelen – Puree

Gerookte foret d’ardenne

Zondag

22

Mei

 

Witloofroomsoep

Rundstong in getomateerde madeira met champignons

Princesseboontjes met ajuin

Kroketten

Passendaele kaas met tafelbroodjes