Menu van 23 mei tot 29 mei 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

23

Mei

Soep van franse peultjes

Herdersgebraad met cognac en muskaatdruiven

Witte boontjes in verse tomatensaus

Aiolipuree met olijfolie

Kaaskroket met tomaat

Dinsdag

24

Mei

Knolseldersoep

Kip in zomertooi met groene kruiden en kokosmelk

Cruditeiten in honingvinaigrette

Kruidige luciferaardappelen

Omelet met spekjes

Woensdag

25

Mei

Preisoep

Gebakken worst met mirabellen

Bloemkoolroosjes met hoeveboter

Aardappelen met lenteui

Tonijnsalade met perzik

Donderdag

26

Mei

Tomatensoep

Kalfsblanket met witte asperges, sojascheuten en kokosmelk

Veldsla en witloof in radijsdressing

Frietjes

Museau van varken op de wijze van Lyon

 

Vrijdag

27

Mei

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken koolvis met tijm en zongedroogde tomaten

Bladspinazie in de room

Karnemelkpuree met gebruinde boter

Franse camembert

Zaterdag

28

Mei

Andalousische soep

Gevogeltepavet met sinaassap en grand marnier

Vichywortelen met tijm

Kookaardappelen – Puree

Grootmoeders paté

Zondag

29

Mei

 

Slacrèmesoep

Varkenswangetjes met mosterdsausje en dragon

Jonagolfappeltje met veenbessen

Duchesse-aardappelen

Gerookte Italiaanse ham met cavaillon en hotdogbroodjes