Menu van 30 mei tot 5 juni 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

30

Mei

Ajuinsoep met gemalen kaas

Rosbief met romige bearnaise

Prinsessenboontjes met ajuin

Kookaardappelen – Puree

Gebakken witte pensen

Dinsdag

31

Mei

Komkommersoep

Chili-kip met mango en koriander

Erwtjes met peterselie

Pasta

Laagbouw: pilchards in tomatensaus

Hoogbouw: croque Hawai met ananas

Woensdag

1

Juni

Crecysoep

Varkenstongetjes in ‘t groen met kervel, citroenmelisse en zurkel

Krokant gebakken witloof

Bouillonaardappelen

Laagbouw: croque Hawai met ananas

Hoogbouw: pilchards in tomatensaus

Donderdag

2

Juni

St. Germainsoep met korstjes

Versierde schotel met americain préparé

Frisse cruditeiten met honingdressing

Frietjes

Kippensalade met perzik

 

Vrijdag

3

Juni

Tomatensoep

Koolvishaasje met zuiderse sla en hollandaise

Stoemp van prei, aardappel en karnemelk

Honingham gevuld met knolselder

Zaterdag

4

Juni

Kippensoep

Gehaktballetjes in tomatensaus met rode port

Zuiderse zomergroentjes geparfumeerd met look

Kookaardappelen – Puree

Lunchworst

Zondag

5

Juni

 

Crème Florentine

Kalfsgebraad op Bretoense wijze (appel, dragon, tomaat, look)

Lauwe peer met veenbessen

Kroketten

Nazareth kaas met pistolets