Menu van 6 juni tot 12 juni 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

6

Juni

Soep van bospaddestoelen

Kippenbil met fruitige saus van sjalot é rozemarijn

Duo van courgette en tomaat in lookjus

Pasta primavera

Weense worstjes met mosterd

Dinsdag

7

Juni

Wortelsoep

Gebraiseerde nootham met lichte roquefort

Bloemkoolroosjes met hoeveboter

Gebakken aardappelen met fresco

Haringsalade met mierikswortelsaus

 

Woensdag

8

Juni

Preisoep

Ardens rundsstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

 

Kalfskop in madeira

 

Donderdag

9

Juni

Knolseldersoep

Kalkoenrollade met gemarineerde rozijnen in rum

Gemengd slaatje met tuinkruidenvinaigrette

Aardappelen in lookboter

Omelet met champignons

 

Vrijdag

10

Juni

Tomatensoep

Vispannetje op Oostendse wijze met mosselen en champignons, op een bedje van bladspinazie

Frietjes

Pasta met ham, zongedroogde tomaten en basilicum

Zaterdag

11

Juni

Witloofroomsoep

Gegratineerde preischotel met gehakt onder aardappeldeksel

Chimay kaas

 

Zondag

12

Juni

VADERDAG

 

Broccolisoep

Rode wijn

Varkenshaasje met trappist en Luikse siroop

Gestoofd witloof

Duchesse-aardappelen

Gerookte filet d’anvers met hotdogbroodjes