Menu van 13 juni tot 19 juni 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

13

Juni

Parmentiersoep

Gebakken rosbief met choronsaus

Provencaalse boontjes met peterselie

Gratin dauphinois

Gebakken bloedworst met ajuinringen

Dinsdag

14

Juni

Courgettesoep

Gentse waterzooi van kip met preireepjes, witte selder en wortel in blanke velouté

Rijst

vanaf 11u00 : Barbecue voor AFDELING A

Provencaals kalfsbrood

 

Woensdag

15

Juni

Tomatensoep

Cordon bleu met romige dragonsaus

Erwtjes met lente-ui

Gebakken krieltjes met hoeveboter

vanaf 11u00 : Barbecue voor AFDELING C

 

Krabsalade met tomaat

 

Donderdag

16

Juni

Ajuinsoep met gemalen kaas

Ardens gebraad met Dijonnaisesaus

Vichy wortelen met tijm

Gebakken aardappelen met frescokruiden

vanaf 11u00 : Barbecue voor AFDELING B

Bierworst

 

Vrijdag

17

Juni

Crecysoep

Versierde schotel met tomaat en grijze garnalen in cocktailsaus

Frisse cruditeiten in honingvinaigrette

Frietjes

Verloren brood met bruine suiker

Zaterdag

18

Juni

Soep van franse peultjes

Gesauteerde kaasburger met mirabellen

Appelmoes

Tuinkruidenpuree

Gerookte bacon

 

Zondag

19

Juni

 

Aspergecrème

Kalkoenspies met gekonfijte kerstomaatjes en ricotta kaas

Witloof met hoeveboter

Kroketten

Port salut kaas met suikerbrood