Menu van 20 juni tot 26 juni 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

20

Juni

Komkommercrème

Slavinken met gekaramelisserde zilverui

Witte boontjes in tomatensaus

Kruidig gebakken luciferaardappelen

Parijzerworst

Dinsdag

21

Juni

Bloemkoolsoep

Gelardeerd gebraad met jagerssaus en noorderkrieken

Zomerse hutsepot met jonge groenten

Pizza van het huis

 

Woensdag

22

Juni

Edelpreisoep

Oosterse kalfsblanket met sojascheuten, abrikoos en ketjap

Zomers waldorfslaatje met broccoli in french dressing

Frietjes

 

Perzik gevuld met tonijn

 

Donderdag

23

Juni

Tomatensoep

Kalkoenpavet op Catalaanse wijze

(tomaten, zilveruitjes, olijven, look, marjolein)

Knolselder in de room met peterselie

Kookaardappelen – Puree

 

Omelet met spek

 

Vrijdag

24

Juni

Chickensoep

Versierde schotel met nieuwe hollandse maatjes en ajuin

Frisse cruditeiten in bieslookdressing

Aardappelen in de pel met lookboter

Filet de saxe

Zaterdag

25

Juni

Wortelsoep

Boeuf bourguignon op klassieke wijze

Rabarbercompote

Kookaardappelen – Puree

Chamois d’Or kaas

 

Zondag

26

Juni

 

Cressoncrème

Gebraiseerde proscuitto ham met zeezout en Bonaparte saus

(grand marnier, citroen, frambozenazijn)

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Noisette-aardappel

Gerookte ham met cavaillon en mini ovenkoek