Menu van 27 juni tot 3 juli 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

27

Juni

Kippensoep

Rosbief met zachte blauwschimmelkaas

Romanoboontjes met tomaat

Landelijke aardappelschotel met spekjes

Hemrolletjes gevuld met mimosagroenten

Dinsdag

28

Juni

Courgettesoep

Versierde schotel met americain preparé

Salade, tomaat, komkommer en rode bier in vinaigrette

Frietjes

Mosterdspek

 

Woensdag

29

Juni

Tomatensoep

Gemarineerde escalope van kip met witte asperges

Gebakken witloof in hoeveboter

Krieltjes in de oven met rozemarijn

Hoogbouw : BARBECUE voor 2e en 3e verdiep

 

Kalfskop in madeira

 

Donderdag

30

Juni

Ajuinsoep met gemalen kaas

Herdersgebraad met cognac en witte druiven

Jonge prei gebakken in boter

Kookaardappelen – Puree

Hoogbouw : BARBECUE voor het 4e verdiep

Versierde vleessalade

 

Vrijdag

1

Juli

Spinaziesoep

Gebakken vis met venkelroomsaus en pernod

Fris slaatje met veldsla, witloof en radijs in een dressing

Koude aardappelen met remoulade

Kaaskroketjes

Zaterdag

2

Juli

Parmentiersoep met kruidenkaas

Vleesbrood met gebruinde ajuinringen

Wortelblokjes met peterselie

Kookaardappelen – Puree

Boerenpaté

 

Zondag

3

Juli 

Slacrèmesoep

Varkenswangen met honing, balsamicojus en mango

Lauwe perzik

Kroketten

 

Kaas l’explorateur met sandwiches