Menu van 4 juli tot 10 juli 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

Juli

Kippensoep

Ardeens gebraad met romige dragon

Duo van courgette en tomaat in lookjus

Aiolipuree

Hoofdvlees met mosterd

Dinsdag

5

Juli

Groene seldersoep

Gehaktballetjes in pittige madeira met champignons

Gebakken bloemkoolroosjes

Pasta

Fishstick met remoulade

 

Woensdag

6

Juli

Wortelsoep

Kalfsblanket met gember en witte asperges

Erwtjes met ajuin en peterselie

Risotto

 

Americain preparé

 

Donderdag

7

Juli

Witloofsoep

Zuiders gebakken kippenbout met knoflook en citroen

Appelcompote

Gesauteerde aardappelen

Varkenstong in groene kerveldressing

 

Vrijdag

8

Juli

Tomatensoep

Gepaneerde filet meunière met citroen en basilicumhollandaise

Veldsla en tomaat met gribichesaus

Frietjes

Keizersalade (hesp, erwtjes, pasta, ei, tomaat)

Zaterdag

9

Juli

Edelpreisoep

Kalkoenpavet met crème de Dijon

Wortelblokjes op Vlaamse wijze

Puree met zure room en bieslook

Hespenworst

 

Zondag

10

Juli 

Aspergevelouté

Varkenshaasje met cognac en geitenkaas

Gebakken witloof in hoeveboter

Kroketten

 

Maredsous met hotdogbroodjes