Menu van 18 juli tot 24 juli 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

Juli

Andalousische soep

Vogelnestjes met zongedroogde tomaat en porto

Groene boontjes met peterselie

Pasta primavera

Gebakken witte pens

Dinsdag

19

Juli

Slacrèmesoep

Mosterdgebraad met archiducroomsaus

Witte boontjes met verse tomatensaus

Kookaardappelen – Puree

Versierde krabsalade met perzik

 

Woensdag

20

Juli

Preisoep

Gebakken kip in zomertooi met groene kruiden en kokosmelk

Waldorfslaatje in honingvinaigrette

Gesauteerde aardappelen

 

Lunchworst

 

Donderdag

21

Juli

NATIONALE FEESTDAG

Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep

Rode wijn

Filet d’ anvers met béarnaise

Torentje van zomergroenten in courgettejasje

Verse kroketten

Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches

 

Vrijdag

22

Juli

Parmentiersoep met kruidenkaas

Koude visschotel met nieuwe hollandse maatjes

Cruditeiten in bieslookvinaigrette

Nieuwe aardappel in de pel met lookboter

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

23

Juli

Tomatensoep

Gemarineerde kalkoen met fruitige saus van sjalot en rozemarijn

Krokant gebakken prei

Kookaardappelen – Puree

Port salut kaas

 

Zondag

24

Juli 

Broccolicrème

Varkenswangetjes met spek, trappist en Luikse siroop

Lauwe perziken

Pommes noisettes

 

Gerookte italiaanse ham met tafelbroodjes