Menu van 19 september tot 25 september 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

September

Courgettesoep

Slavinken met gekarameliseerde zilveruitjes

Rabarbermoes

Landelijk gebakken aardappelen

Pilchards in tomatensaus

 

Dinsdag

20

September

Parmentiersoep

Zuiders stoofpotje met tomatenfondue

Gewokte provencaalse groenten met rozemarijn

Frietjes

 

laagbouw: Parijzerworst

hoogbouw: Croque Hawai met ananas

 

Woensdag

21

September

Karnemelksoep

Gebakken cordon bleu met dragonsaus

Knolselder met peterselieroom

Kookaardappelen – Puree

 

laagbouw: Croque Hawai met ananas

hoogbouw: Parijzerworst

 

Donderdag

22

September

Spinaziesoep

Gentse waterzooi van kip met prei, groene selder en wortel in een blanke velouté

Pasta

 

Gegrild spek

 

Vrijdag

23

September

Venkel-tomatensoep

Gebakken zalm met koriander-hollandaise

Cruditeitenslaatje in vinaigrette

Aardappelen in de oven met rozemarijn

 

Foret d’ ardenne

 

Zaterdag

24

September

Komkommersoep

Kalkoenpavé met cognac en witte druiven

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Vleessalade

 

Zondag

25

September

Broccolisoep

Orloffgebraad met gouda kaas en bacon

Gestoofd witloof

Dennenaardappelen

 

Passendale prelude kaas met tafelbroodjes