Menu van 29 augustus tot 4 september 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

Augustus

Parmentiersoep

Nootham met lichte roquefort

Duo van courgette en tomaat met lookjus

Kookaardappelen  –  Puree

Americain preparé

 

Dinsdag

30

Augustus

Soep van franse peultjes

Kalfsblanket met groene tuinkruiden en champignons

Bladspinazie in de room

Zwitserse puree met parmezaan

 

Gerookte kalkoenfilet

 

Woensdag

31

Augustus

Wortelsoep

Vleesbrood met gekarameliseerde ajuinringen

Knolselder met peterselieroom

Landelijk gebakken aardappelen

 

Tonijnsalade met perzik

 

Donderdag

1

September

Franse mosterdsoep

Kippenbout met fruitige saus van sjalot en rode bessen

Lauwe peer

Frietjes

Laagbouw: champignonworst

Hoogbouw: verloren brood met bruine suiker

Vrijdag

2

September

Broccolisoep

Gebakken koolvishaasje met Dieppoisesaus

Veldsla en witloof in honingdressing

Koude aardappelen met remoulade

Laagbouw: verloren brood met bruine suiker

Hoogbouw: champignonworst

Zaterdag

3

September

Tomatensoep

Kalkoen met cognac en witte druiven

Preireesjes met lichte room

Kookaardappelen  –  Puree

Grootmoeders paté

 

Zondag

4

September

Aspergecrème

Gebakken rosbief met bearnaise

Prinsessenboontjes met ajuin en peterselie

Kroketten

 

Watou kaas met sandwiches