Menu van 8 augustus tot 14 augustus 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

8

Augustus

Komkommersoep

Cordon bleu met verse dragonroomsaus

Gesauteerde prinsessen met peterselie

Kookaardappelen – Puree

Kippenwit met tuinkruiden

Dinsdag

9

Augustus

Tomatensoep

Proscuitto (ham) gekookt in kruidenbouillon met zeezout

Zomerhutsepot met jonge groenten en rozemarijn

Krabsalade met perzik

 

Woensdag

10

Augustus

Courgettesoep

Gemarineerde escalope van kip met witte asperges en kerrie

Bladspinazie in de room

Aardappêl in de oven met kruiden

 

Hespenworst

 

Donderdag

11

Augustus

Kippensoep

Lamsnavarin met broodkruim, rozemarijn en mosterd

Gewokte groentjes in de look

Rijst

Bacon

 

Vrijdag

12

Augustus

Crecysoep

Gebakken koolvis met lichtzure zurkelsaus

Fris slaatje met veldsla en tomaat

Frietjes

Museau van varken op de wijze van Lyon

Zaterdag

13

Augustus

Preisoep

Vogelnestjes in tomatensaus met ricotta en zongedroogde tomaat

Wortelen met tijm

Aiolopuree

Kaas suprème coeur de Lyon

 

Zondag

14

Augustus

Paprikacrème

Varkenshaasje met franse kruidenkaas en cognac

Witloof gebakken in boter

Kroketten

 

Gerookte italiaanse ham met cavaillon en hotdog broodjes