Menu van 1 augustus tot 7 augustus 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

1

Augustus

Crème florentine

Oosters kalfsblanket met limoen en tomaat

Erwtjes met ajuin

Puree met zure room en bieslook

Jagersworst

Dinsdag

2

Augustus

Wortelsoep

Herdersgebraad met crème de Dijon en ajuinringen

Knolselder met peterselie

Landelijk gebakken aardappelen

Vleessalade met perzik

 

Woensdag

3

Augustus

Preisoep

Escalope van kip met witte port en mirabellen

Frisse cruditeiten met honingvinaigrette

Pasta met rozijnen

 

Garnaalkroketten

 

Donderdag

4

Augustus

Champignonsoep

Gebakken rosbief ‘quattro formaggi’

Gesauteerde bloemkoolroosjes

Aardappelen met peterselieboter

Omelet met spekjes

 

Vrijdag

5

Augustus

Tomatensoep

Visserspotje met lentegroentjes in kokosmelk

(broccoli, courgette, tomaten, lente ui)

Frietjes

Gerookte foret d’ardenne

Zaterdag

6

Augustus

St. Germainsoep

Blinde vink met zilveruitjes en spek

Rabarbermoes

Kookaardappelen  –  Puree

Hoofdvlees met mosterd

 

Zondag

7

Augustus

Aspergevelouté

Gebraiseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus

Gekonfijt witloof

Kroketten

 

Tallegio ciresa kaas met suikerbrood