Menu van 13 augustus tot 19 augustus 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

13

augustus

 

Spinaziesoep

Cordon bleu met verse rozemarijnsaus

Bloemkool met kaassaus

Aardappelen met verse kruiden

Kippenwit met tuinkruiden

Dinsdag

14

augustus

Champignonsoep

Balletjes met Provençaalse tomatensaus

Erwtjes en worteltjes met ajuin

Pasta

Mosterdkaas

Woensdag

15

augustus

OLV Hemelvaart

Tomaten-minestronesoep met kruidenkaas

Witte wijn

Koude visschotel met maatje, garnalen, zalmsalade en eitje

Frietjes

Italiaanse ganda ham met cavaillon en zacht broodje

Donderdag

16

augustus

 

Courgettesoep

Geglaceerde varkenskarbonaden met honing en balsamicojus

Appelcompte

Gegratineerde aardappeltjes

Omelet met gemalen kaas

Vrijdag

17

augustus

 

Juliennesoep

Visserspotje met zomergroenten en kokosmelk (broccoli, courgette, tomaten, lente-ui)

Kookaardappelen  –  Puree

Pastasalade met zongedroogde tomaten, olijven en krab

Zaterdag

18

augustus

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gemarineerde kalkoen met zoetzure kriekensaus

Gebakken witloof

Kookaardappelen  –  Puree

Hespenworst

Zondag

19

augustus

Paprikasoep

Gelardeerd gebraad met cross en blackwellsaus

Provençaalse tomaat met lookboter

Kroketjes

Zomerpaté met appeltjes en zachte pistolet