Menu van 6 augustus tot 12 augustus 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

6

augustus

 

Wortelsoep

Boomstammetje met gekarameliseerde ajuin

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Americain preparé

Dinsdag

7

augustus

Knolseldersoep

Ardeens gebraad met franse kruidenkaas

Jonge spinazie gesauteerd in hoeveboter

Gebakken aardappeltjes met verse kruiden

Gerookte bacon

Woensdag

8

augustus

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip in blanke velouté met wortelen, selder en prei

Rijst

Versierde tonijnsalade met ei

Donderdag

9

augustus

 

Parmentiersoep

Gebakken rosbief met groene peperroomsaus

Fris cruditeitenslaatje met remoulade

Frietjes

Marcaroni met broccoli, ham en kaas

Vrijdag

10

augustus

 

Zurkelsoep

Gebakken vis met kreeftensaus

Gesauteerde zomergroentjes

Bieslookpuree met hoeveboter

Champignonworst

Zaterdag

11

augustus

Agnes Sorelsoep

Kalkoenroulade met porto en witte druiven

Courgette en tomaat in lookjus

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde vleessalade

Zondag

12

augustus

Komkommercrème

Varkenswangetjes met trappist en pruimen

Boontjes met ajuin

Kroketjes

Franse kaas ‘vieux pané’ met mini ovenkoek