Menu van 30 juli tot 5 augustus 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

30

juli

 

Erwtensoep

Gesauteerde worst met fruitige saus van sjalot en rozemarijn

Rabarbermousse

Kookaardappelen  –  Puree

Haringfilet met ajuin

Dinsdag

31

juli

Kippenroomsoep

Jagersgebraad met ‘quattro formaggi’ saus

Gestoofde erwten

Landelijk gebakken aardappelen met spekjes

Bierworst

Woensdag

1

augustus

Tomatensoep met balletjes

Versierde schotel met americain preparé en remoulade

Zomersalade met dressing

Frietjes

Preskop in tomatensaus

Donderdag

2

augustus

 

Aspergesoep

Kalkoenpavé met basilicumcrème en tomaat

Boontjes met ajuin

Pasta verne

Verloren brood met bruine suiker

Vrijdag

3

augustus

 

Komkommersoep

Gepocheerde vis met limoenmousseline en avocado

Groentenjulienne in de room

Puree met tuinkruiden

Foret d’ardenne

Zaterdag

4

augustus

Champignonsoep

Rundsstoofvlees op z’n vlaams met pruimen en rodenbach

Geglaceerde worteltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals vleesbrood

Zondag

5

augustus

Witloofsoep

Gebraisseerde proscuitto met  champignonsaus

Gestoofde broccoli

Rosties

Kaas suprême de lyon met ongesuikerde sandwiches