Menu van 23 juli tot 29 juli 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

23

juli

 

Bloemkoolsoep

Hongaarse goulash met zilveruitjes, rode wijn en spek

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Weense worstjes met mosterd

Dinsdag

24

juli

Preisoep

Gemarineerde kipbrochette met groene veloutésaus en basilicum

Knolselder met peteselie

Rijst

Leverworst

Woensdag

25

juli

Tomatensoep met balletjes

Gebakken vleesbrood met gebruinde ajuinringen

Gestoofde bloemkool met verse kruiden

Kookaardappelen  –  Puree

Gevogeltesalade met mandarijn

Donderdag

26

juli

 

Wortelsoep

Rosbief met béarnaise

Spinazie in de room

Gebakken aardappelen met tuinkruiden

Kaaskroket met remoulade

Vrijdag

27

juli

 

Juliennesoep

Gebakken vis met saffraan hollandaise

Waaier van cruditeiten in griekse yoghurtdressing

Frietjes

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

28

juli

Spinaziesoep

Cordon bleu met picklessaus ‘cross en blackwell’

Geglaceerde wortelblokjes met salie

Kookaardappelen  –  Puree

Camembert 

Zondag

29

juli

Vissoep

Kalfsgebraad met witte port en gemarineerde kerstomaat

Gebakken witloof

Kroketjes

Gerookte italiaanse ham en cavaillon met pistolets