Menu van 16 juli tot 22 juli 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

16

juli

 

Wortelsoep

Vogelnestjes met tomatensaus en madeira

Boontjes met peterselie

Provençaalse pasta

Parijse worst

Dinsdag

17

juli

Seldersoep

Oosterse kip tikka masala

Wokgroentjes met verse sojascheuten

Gebakken aardappelen met verse kruiden

Museau van varken op de wijze van Lyon

Woensdag

18

juli

Andalousesoep

Ardeens gebraad met cognac en witte druiven

Jonge spinazie gesauteerd in hoeveboter

Kookaardappelen  –  Puree

Vleessalade met perzik

Donderdag

19

juli

 

Tomatensoep

Biefstuk met peperroomsaus

Zomersalade met cruditeiten en dressing

Frietjes

Omelet natuur

Vrijdag

20

juli

 

Knolseldersoep

Vispannetje met venkelroomsaus

Preireepjes in de room

Karnemelkaardappelen met gebruinde boter

Filet de saxe

Zaterdag

21

juli

NATIONALE FEESTDAG

Agnes Sorelsoep

Rode wijn

Gebraisseerde kalkoenborst met gekonfijte kerstomaat en ricotta

Zoet peertjes

Verse kroketten

Gerookte zalm met ajuintjes en sandwiches

Zondag

22

juli

Kervelsoep

Orloffgebraad met goudakaas, bacon en champignons

Tomaat in de oven

Nieuwe aardappelen met peterselieboter

Assortiment kaas met suikerbrood