Menu van 2 juli tot 8 juli 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

2

juli

 

Preisoep

Kippebil met kerrie en appelblokjes

Gebakken ananas

Pilafrijst

Provencaals vleesbrood

Dinsdag

3

juli

Crecysoep

Kalfsblanket met witte asperges, citroenzeste en tomaat

Erwtjes met ajuin

Puree

Rode lookworst

Woensdag

4

juli

Minestronesoep

Kalkoenschnitzel met groene pepersaus

Italiaanse salade met dressing

Frietjes

Verse tonijnsalade

Donderdag

5

juli

 

Brunoisesoep

Boomstammetje met spaanse saus

Gestoofde boontjes met peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Pasta quattro formaggi

Vrijdag

6

juli

 

Courgettesoep

Gebakken vis met tikka-massala-saus

Gesauteerde groenten julienne

Puree met verse kruiden

Vers gehakt

Zaterdag

7

juli

Champignonsoep

Gelardeerd gebraad met salie en zilveruitjes

Gegratineerde bloemkool met kaassaus

Rozemarijn aardappelen

Grillspek

Zondag

8

juli

Bretoense vissoep

Gebakken kalkoen à l’orange met grand marnier en sinaassap

Krokant gebakken witloof

Kroketten

Suprème kaas met sandwiches