Menu van 25 juni tot 1 juli 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

25

juni

 

Aspergesoep

Varkenshaasje met archiducroomsaus

Gebakken witloof

Kookaardappelen  –  Puree

Hespenworst

Dinsdag

26

juni

Tomatensoep

Cordon bleu met verse rozemarijn en witte druiven

Zomerse hutsepot met nieuwe wortelen, courgette, broccoli, tomaten en nieuwe aardapppelen

Haringsalade met aardappeltjes en jonagold

Woensdag

27

juni

Paprikasoep

Coq-au-vin met zilveruitjes, rode wijn en spek

Lauwe perzik

Peterselie-aardappelen  –  Puree

Honingham met geraspte knolselder

Donderdag

28

juni

 

Preisoep

Kalkoenrollade à l’orange met grand marnier en sinaassap

Cruditeitenslaatje in vinaigrette

Frietjes

Omelet met gemalen kaas

Vrijdag

29

juni

 

IJsbergslasoep

Gestoomde vis met kappertjes en citroenzeste

Prei in de room

Puree met krokante spekjes

Versierde kipcurry

Zaterdag

30

juni

Ajuinsoep met gemalen kaas

Boomstammetje met crème de Dijon

Gebakken bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Appelpaté

Zondag

1

juli

Komkommercrèmesoep

Rundstong in tomatensaus met madeira en champignons

Jonge worteltjes met pijpajuin

Duchesse-aardappelen

Chimay kaas met hotdogbroodjes