Menu van 18 juni tot 24 juni 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

juni

 

Slasoep

Gehaktballetjes met italiaanse tomatensaus en madeira

Boontjes met peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Petit Paris

Dinsdag

19

juni

Courgettesoep

Gebakken kip met witte asperges en ananas

Lauw peertje

Kookaardappelen  –  Puree

Rozemarijnham met mimosagroenten

Woensdag

20

juni

Tomatensoep

Herdersgebraad met zure room en verse dragon

Jonge worteltjes met ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Appelpaté

Donderdag

21

juni

 

Broccolisoep

Zuiders rundstoofvlees met tomaat en basilicum

Fris groentenslaatje met mosterddressing

Frietjes

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Vrijdag

22

juni

 

Cressonsoep

Gebakken kabeljauw in beurre blanc van wit bier

Bladspinazie in de room

Puree met pompoen

Slaatje met asperges, tomaat en ham

Zaterdag

23

juni

Wortel-knolseldersoep

Vol-au-vent met look en citroenzeste en bladerdeegje

Gebakken broccoli

Rijst

Provencaals vleesbrood

Zondag

24

juni

 

Currysoep

Gebraisseerde ham met cognac en witte druiven

Tomaat en courgette in lookjus

Aardappelnootjes

Kaas Nazareth met sandwiches