Menu van 4 juni tot 10 juni 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

juni

 

Wortelsoep

Braadworst met karameliseerde ajuin

Verse rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Weense worstjes met mosterd

Dinsdag

5

juni

Courgettesoep

Gemarineerde kalkoenfilet met basilicumroomsaus

Warme tomaat met lookboter

Gebakken aardappelen met Provençaalse kruiden

Versierde tonijnsalade

Woensdag

6

juni

Tomatensoep

Rundsgoulash ‘Catalan’ (zilveruitjes, olijven)

Sla, tomaat en witloof in vinaigrette

Frietjes

Bacon

Donderdag

7

juni

 

Preisoep

Kippenbout met currysaus en appeltjes

Krokante wokgroentjes

Gebakken Mekong rijst

Pasta met gehaktballetjes, broccoli en kaas

Vrijdag

8

juni

 

Kippencrèmesoep

In witte wijn gestoomde vis met saffraansausje en dille

Spinazie in de room

Puree

Kipsalade met ananas en curry

Zaterdag

9

juni

Groene seldersoep

Varkenswangetjes met rodenbach, spek en siroop

Rabarbercompote

Kookaardappelen  –  Puree

Vers gehakt

Zondag

10

juni

 

Komkommersoep

rode wijn

Kalfsgebraad met peperroomsaus

Gebakken worteltjes met pijpajuin

Verse kroketjes

Franse brie met sesambroodje