Menu van 21 november tot 27 november 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

21

November

Edelpreisoep

Cordon bleu met jagerssaus en noorderkrieken

Witte boontjes in tomatensaus

Kookaardappelen  –  Puree

Gebakken bloedworst

 

Dinsdag

22

November

Wortelsoep

Kalfsstoofvlees met witte asperges en gember

Geglaceerde erwtjes

Rijst

 

Tonijnsalade met perziken

 

Woensdag

23

November

Champignonsoep

Vogelnestjes in tomatensaus gekruid met oregano

Zuiderse groentjes

Pasta

 

Cobourgham

 

Donderdag

24

November

Tomatensoep

Gebakken escalope van kip met franse kruidenkaas

Schorseneren met peterselie en citroen

Zwitserse puree

Hamrolletjes gevuld met mimosagroenten

Vrijdag

25

November

Spaanse aardappelsoep met knoflook

Gesauteerde vis met cresson hollandaise

Courgette en tomaten in lookjus

Frietjes

Luikse salade met spek, boontjes en aardappel

Zaterdag

26

November

Chickensoep

Ardeens gebraad met crème de Dijon

Stoemp van savooikool met lardons

Kookaardappelen  –  Puree

Kippenwit met tuinkruiden

 

Zondag

27

November

Florentijnse crèmesoep

Zacht gesmoorde kalkoen met dragon, look en zeste van citroen

Lauwe peren

Kroketten

 

Nazareth kaas met suikerbrood