Menu van 28 mei tot 3 juni 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

28

mei

 

Champignonroomsoep

Kalfsstoofvlees met gember en dragonsaus

Provencaalse tomaat

Mexicaanse aardappelpartjes

Mosterdspek

Dinsdag

29

mei

Groentesoep

Boomstammetje met Spaanse saus

Rabarbermoes

Puree

Honingham met geraspte knolselder

Woensdag

30

mei

Courgettesoep met groene curry en kokos

Gentse waterzooi van kip in blanke velouté

met wortel, prei en groene selder

Pasta

Salade met ruccola, appel en zachte geitenkaas

Donderdag

31

mei

 

Parmentiersoep

Herdersgebraad met cognac en witte druiven

Jonge spinazie gesauteerd in hoeveboter

Puree

Omelet met tomaat

Vrijdag

1

juni

 

Preisoep met kruidenkaas

Gebakken vis met kappertjes en citroenzeste

Frisse cruditeiten in honingvinaigrette

Frietjes

Parijse worst

Zaterdag

2

juni

Ajuinsoep

Gebraisseerde nootham met 4-kazen saus

Gebakken broccoli in hoeveboter

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals vleesbrood

Zondag

3

juni

 

 

Broccolisoep

rundstong in madeira met boschampignons

Erwtjes en jonge worteltjes

Verse kroketjes

Passendaele kaas met bruine broodjes