Menu van 14 mei tot 20 mei 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

14

mei

Cressonsoep

Gesauteerde slavink met gebakken ajuinringen

Gestoofde worteltjes met pijpajuin

Gebakken aardappelen

Lentepaté met appeltjes

Dinsdag

15

mei

Crecysoep

Stoofpotje van kip met kokos, curry en mango

Krokante wokgroentjes

Pilafrijst

Versierde vleessalade

Woensdag

16

mei

Seldersoep

Huis bereide steak tartaar met sjalot, dragon en sojamayonaise

Lentesalade met french dressing

Verse frietjes

Haringfilet met ajuinringen

Donderdag

17

mei

 

Tomatencrèmesoep

Gemarineerde escalope van gevogelte met verse salie

Courgette en tomaat in lookjus

Aardappelpuree

Gegratineerde pasta met ham en kaas

Vrijdag

18

mei

 

Chickensoep

Vispannetje met mosseltjes en bisquesaus

Julienne groenten

Aardappelpuree met pompoen

Bierworst

Zaterdag

19

mei

Courgetteroomsoep

Varkensstoofvlees met tomaten, sjalot en room

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Kaas maredsous

Zondag

20

mei

PINKSTEREN

 

 

Peultjessoep

Rode wijn

Gebraiseerde kalkoenfilet met paprikacrème en ricotta

Witloof in hoeveboter

Boontjes in spekjasje

Gebakken rosties

Filet d’anvers met cavaillon en sandwiches