Menu van 21 mei tot 27 mei 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

21

mei

PINKSTERMAANDAG

Aspergesoep

Kalfsblanquette op z’n Vlaams

Broccoli met hoeveboter

Peterseliepuree

Frans kaasplankje met suikerbrood

Dinsdag

22

mei

Slasoep

Vogelnestje met tomaat en champignonsaus

Fijne erwtjes en ajuin

Gebakken rozemarijn-aardappelen in de oven

Hoofdvlees met mosterd

Woensdag

23

mei

Koolsoep

Kalkoenhaasje met gember-sinaasappelsaus

Chinese wokgroentjes

Gebakken mekong rijst

Kippensalade met kerrie

Donderdag

24

mei

 

Tomatensoep

Zacht gegaarde beenham met rozemarijn

Verse preireepjes in de room

Gegratineerde aardappelpuree

Spaghetti bolognaise

Vrijdag

25

mei

 

Preisoep

Gebakken vis met blanke botersaus en wit bier

Fris cruditeitenslaatje met dressing

Frietjes

Americain preparé

Zaterdag

26

mei

St-Germainsoep

Vol-au-vent met bladerdeegje en kerrie

Gestoofde jonge worteltjes en ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde krabsalade

Zondag

27

mei

 

 

Spinaziesoep

Kalfsgebraad met romige champignonsaus

Perziken

Verse kroketjes

Filet de saxe met sesambroodjes