Menu van 7 mei tot 13 mei 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

7

mei

Cressonsoep

Gehaktballetjes met Provençaalse tomatensaus 

Erwtjes met gebakken uiringen

Kookaardappelen  –  Puree

Passendaele kaas

Dinsdag

8

mei

Bloemkoolsoep

Gebakken rosbief met béarnaise

Frisse lentesalade met vinaigrette

Rozemarijnaardappelen in de oven

Leverworst

Woensdag

9

mei

Italiaanse tomatensoep

Kip cordon bleu met jagerssaus

In hoeveboter gebakken broccoli

Gegratineerde aardappelen

Omelet natuur

Donderdag

10

mei

O.L.Heer Hemelvaart

Broccolicrème

Rode wijn

Orloff gebraad met champignonroomsaus

Versierde groentekrans  met asperges

Verse kroketjes

Verse zalmsalade met zachte broodjes

Vrijdag

11

mei

 

Witloofsoep

Gestoomde vis met basilicumkorstje

Gegratineerde bloemkoolroosjes 

Puree met verse tomaat

Hespenworst

Zaterdag

12

mei

Spinaziesoep

Ardeens gebraad met honingmosterdsaus

Prinsessenboontjes met spek

Puree

Kippenwit met tuinkruiden

Zondag

13

mei

Moederdag

 

Aspergeroomsoep

Rode wijn

Zacht gesmoord varkenshaasje met dragon, look en citroenzeste

Lauwe perziken

Aardappelnootjes

Gerookte ham en hotdogbroodje