Menu van 30 april tot 6 mei 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

30

april

Preisoep

Cordon bleu met archiducroomsaus

Groene boontjes met ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Grillspek

Dinsdag

1

mei

Zuid-Afrikaanse paprikasoep

Rode wijn

Zacht gebraisseerde kalkoenborst met dragon, look en citroenzeste

Gestoofd witloof

Appeltje met vloeibare honing

Verse kroketten

Grigliaham met tuinkruiden

Woensdag

2

mei

Broccolisoep

Zuiders rundsstoofpotje ‘Catalan’ met olijven, zilveruitjes en look

Warme tomaat met Provençaalse kruiden

Pilafrijst

Brie

Donderdag

3

mei

Venkelsoep

Gebakken ardeense burger met zoetzure kriekensaus

Jonge worteltjes met lenteui

Landelijke aardappelen

Gebakken witte pens met ajuinringen

Vrijdag

4

mei

 

Tomatensoep

Gebakken vis met sausje van limoen en avocado

Gesauteerde preireepjes met paksoi 

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde eiersalade

Zaterdag

5

mei

Seldersoep

Gelardeerd gebraad met sausje van gorgonzola

Gebakken bloemkool

Kookaardappelen  –  Puree

Weense worstjes met mosterd

Zondag

6

mei

 

Peterseliesoep met kruidenkaas

Eendenbil à l’orange met grand marnier en sinaasappelsap

Lauw peertje met veenbessen

Kroketjes

Gehakt met sandwiches