Menu van 23 april tot 29 april 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

23

april

Crecysoep

Gehaktbrood met mosterdsaus

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Puree met gebruinde ajuinringen

Haringfilet met ajuin

Dinsdag

24

april

St.Germainsoep met korstjes

Kalkoenpavet met look en zure room

Witte bonen in tomatensaus

Kookaardappelen  –  Puree

Parijzerworst

 

Woensdag

25

april

Tomatensoep

Gebakken rosbief met peperroomsaus

Schorseneren met citroen

Gratin Dauphinois aardappelen

Rozemarijnham met witte asperges

Donderdag

26

april

Spinaziesoep

Gentse waterzooi van kip in blanke velouté met prei, wortel en groene selder

Frietjes

Croque Hawai met ananas

Vrijdag

27

april

 

Knolseldersoep

Gebakken vis in ‘t groen 

Romige wortepuree

Versierde kippensalade met perzik

Zaterdag

28

april

Komkommersoep

Ardeens gebraad met rozemarijn en mosterd

Erwtjes met puree

Kookaardappelen  –  Puree

Oud Brugge kaas

Zondag

29

april

 

Pompoencrème

Konijnenbil op vlaamse wijze met pruimen en rodenbach

Lauw peertje

Aardappelnootjes

Boerenpaté met zachte tafelbroodjes