Menu van 16 april tot 22 april 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

16

april

Courgettesoep

Vol-au-vent met bladerdeegje en kerriesaus

Erwtjes op z’n Vlaams

Gebakken rozemarijn-aardappelen

Americain preparé

Dinsdag

17

april

Knolseldersoep

Cordon bleu met kervelvelouté

Stamppot van groene kool

Kookaardappelen  –  Puree

Hespenworst

 

Woensdag

18

april

Tomatensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Tomaat-mozzarella met kruidenvinaigrette

Donderdag

19

april

Soep florentine

Coq-au-vin met rode wijn, spekjes en zilveruitjes

Slaatje van cruditeiten in lookdressing

Kookaardappelen  –  Puree

Omelet natuur

Vrijdag

20

april

 

Crecysoep

Oostends vispannetje met zure karnemelk en zilveruitjes op een bedje van bladspinazie

Frietjes

Krabsalade met ananas

Zaterdag

21

april

Preisoep

Gebakken bloedworst met krokante ajuinringen

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Peperbacon

Zondag

22

april

 

Soep van bospaddenstoelen

Varkenswangetjes met rodenbach, spek en luikse siroop

Wortelblokjes met ajuin

Kroketten

Nazareth kaas met sandwiches