Menu van 9 april tot 15 april 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

9

april

Pompoensoep

Ardeens gebraad met gekonfijte kerstomaat en ricotta

Verse rode kool met appeltjes

Rozemarijn-aardappelen in de oven

Mosterdspek

Dinsdag

10

april

Dubarrysoep

Kippenbil met veloutésaus en kappertjes

Gegratineerde broccoli

Kookaardappelen  –  Puree

Preskop in tomatensaus

 

Woensdag

11

april

Karnemelksoep met peterselie

Zuiderse tomaat gevuld met gehakt in looksaus

Frietjes

Tonijnsalade met perzik

Donderdag

12

april

Tomatensoep

Gebakken rosbief met béarnaise

Gebakken witloof

Landelijk gebakken aardappelen

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Vrijdag

13

april

 

Wortelsoep

Oosters gebakken vis met citroengras en koriander

Bleekselder en knolselder in de room

Pilafrijst

Kaas ‘jong Brugge’

Zaterdag

14

april

Ajuinsoep met gemalen kaas

Varkenstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Bierworst

Zondag

15

april

 

Waterkerssoep

Rundstong in madeira met champignons

Boontjes met peterselie

Pommes duchesse

Italiaanse ham met boerenbroodjes