Menu van 2 april tot 8 april 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

2

april

Parmentiersoep met kruidenkaas

Gemarineerde kalkoen met sausje van verse ananas

Lentegroentjes met witte asperges

Peterseliepuree

Weense worstjes met mosterd

Dinsdag

3

april

Tomatensoep

Gelardeerd gebraad met dragonsaus

Knolselder in de room

Gebakken aardappelen

Mortadella

 

Woensdag

4

april

Groene koolsoep

Kalfsblanket met avocado, zure room en limoen

Krokant gebakken witloof

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde vleessalade

Donderdag

5

april

Preisoep

Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus met rode pesto

Erwtjes op Vlaamse wijze

Pasta

Gebakken fishstick met remoulade

Vrijdag

6

april

 

Kippensoep

Gebakken vis met reepjes gestoofde paksoi

Julienne van prei

Frietjes

Leverpaté

Zaterdag

7

april

Wortelsoep

Gesauteerde kip met fruitige saus van sjalot en rozemarijn

Lauwe peer

Kookaardappelen  –  Puree

Hespenworst

Zondag

8

april

 

Witloofcrème

Zacht gesmoorde proscuitto ham met gorgonzola-tijmsaus

Jonge wortelen met pijpajuin

Kroketen

Maredsous kaas met mastellen