Menu van 26 maart tot 1 april 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

26

maart

Knolseldersoep met peterselie

Herdersgebraad in blanke bouillon met salie

Witte boontjes in verse tomatensaus

Gebakken aardappelen

Americain preparé

Dinsdag

27

maart

Tomatensoep

Varkensstoofpotje met peperkoek en Luikse siroop

Lentegroentjes in kokosmelk (knolselder, pompoen, courgette, tomaten, lente-ui)

Frietjes

Versierde kippensalade

 

Woensdag

28

maart

Parmentiersoep

Kip à l’orange met sinaasappel-gembersaus

Gebakken broccoliroosjes

Pasta

Varkenstongetjes in kervelvinaigrette

Donderdag

29

maart

Minestrone

Winterse preischotel met gehakt

onder aardappeldeksel

Verloren brood met bruine suiker

Vrijdag

30

maart

GOEDE VRIJDAG

St. Germainsoep met korstjes

Papsaus met eieren en ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Tilsit kaas

Zaterdag

31

maart

Crecysoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof en 3-kazensaus

Gegratineerde puree

Champignonworst

Zondag

1

april

PASEN

Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep

rode wijn

Feestelijke orloff van kalfsvlees met mozzarella, tomaten en champignonroomsaus

Boontjes in spek

Lauw peertje

Verse kroketen

Gerookte zalm met ajuin en zachte broodjes