Menu van 14 november tot 20 november 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

14

November

Witloofsoep

Varkenstongetjes in ‘t groen met kervel, citroenmelisse en zurkel

Spinaziestoemp met gebruinde boter

Haringfilet met ajuinringen

 

Dinsdag

15

November

Minestronesoep

Winters eenpansgerecht met gehakt en prei onder aardappeldeksel

 

Leverworst

 

Woensdag

16

November

Karnemelksoep

Zuiderse varkenskarbonaden met paprika en tomaat

Lauwe perzik

Frietjes

 

Versierde kippensalade

 

Donderdag

17

November

Tomatensoep

Hamrolletjes met witloof gegratineerd

Gegratineerde puree

Omelet met spek

Vrijdag

18

November

Wortelsoep

Gebakken koolvis met tijm en zongedroogde tomaten

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Hespenworst

Zaterdag

19

November

Bretoense soep

Lamsstoofpotje met rozemarijn, mosterd en broodkruim

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Maredsous kaas

 

Zondag

20

November

Aspergecrème

Gebakken rosbief met bearnaise

Gekarameliseerde boontjes met spek

Kroketten

 

Pastei van reebok met sandwiches