Menu van 19 maart tot 25 maart 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

maart

Chinese kokoskerriesoep

Ardeense burger met gekarameliseerde zilveruitjes

Gestoofde groene kool met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Kalfskop in madeira

Dinsdag

20

maart

Dubarrysoep

Kip met geitenkaas

Gestoofde boontjes met peterelie

Ebly tarwekorrels met lookboter

Haring met ajuinringen

 

Woensdag

21

maart

Tomatensoep met balletjes

Steak met groene peperroomsaus

Cruditeiten in french vinaigrette

Frietjes

Honingham met mimosagroenten

Donderdag

22

maart

Preisoep

Griekse moussaka met schapenkaas, lamsgehakt, aubergines, courgette, selder en aardappelen

 

Omelet met tomaat

Vrijdag

23

maart

Wortelsoep

Vispannetje met kerstomaatjes, kappertjes en ansjovis

Fijne prei in de room

Zwitserse puree met parmezaan

Foret d’ Ardenne

Zaterdag

24

maart

Soep ‘florentine’

Varkensgyros ‘Catalan’

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Abdijpaté

Zondag

25

maart

Aspergecrème

Zacht gebraiseerd kalkoengebraad met look en citroenzeste

Gebakken witloof in hoeveboter

Kroketen

Mosterdkaas met mini boerenpistolets