Menu van 12 maart tot 18 maart 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

12

maart

Courgettesoep

Cordon bleu met ricotta en kerstomaatjes

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals kalfsbrood

Dinsdag

13

maart

Tomatensoep

Gelardeerd gebraad ‘stroganoff’ met scotch whisky

Gestoofde spruitjes met kurkuma

Puree met butternut pompoen

Versierde krabsalade

 

Woensdag

14

maart

Broccolisoep

Vol-au-vent in kokosmelk met gehaktballetjes en bladerdeegje

Waldorfslaatje met dressing

Frietjes

Lookworst

Donderdag

15

maart

Knolseldercrème

Vogelnestje in getomateerde madeira

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Gegratineerde macaroni met ham en kaas

Vrijdag

16

maart

Wortelsoep

Filet meunière met citroen en basilicum

Witloof in hoeveboter

Karnemelkstovers met gebruinde boter

Frisse salade met Gouda en tomaat

Zaterdag

17

maart

Pompoenroomsoep

Kalfsblanket met frisse gember en witte druiven

Gegratineerde broccoliroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Mortadella

Zondag

18

maart

Cressonsoep

Rundstong met champignons en tomatensaus

Gestoofde erwtjes met peterselie

Aardappelnootjes

Kaas suprème coeur de Lyon met sandwiches