Menu van 5 maart tot 11 maart 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

5

maart

Pompoensoep

Ardeens gebraad met salie en zilveruitjes

Stamppot van groene kool

Kookaardappelen  –  Puree

Gebraiseerd spek

Dinsdag

6

maart

Preisoep

Kalkoenpavet met cognac en mirabellen

Gesauteerde wintergroenten met look

Gebakken luciferaardappelen

Grillworst met kaas

 

Woensdag

7

maart

Schorsenerensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof en 3-kazensaus

Gegratineerde puree

Tonijn met zachte tomatensaus

Donderdag

8

maart

Tomatensoep

Gebakken worst met mosterd van Dijon

Hutsepot van wintergroenten met gebakken geregeld

Omelet natuur

Vrijdag

9

maart

Kippensoep met venkel

Gebakken vis met zuiderse tomatensalsa en mascarpone

Bladspinazie in de room

Gefrituurde krieltjes

Zuiders kippenwit

Zaterdag

10

maart

Peterseliesoep

Kalkoenhaasje met witte asperges en citroenzeste

Provençaalse boontjes

Kookaardappelen  –  Puree

Jonge Nazareth kaas

Zondag

11

maart

Kervelsoep

Varkenswangetjes met jagerssaus en Luikse siroop

Lauw peertje

Duchesse-aardappelen

Italiaans gerookte ham met boerenpistolet