Menu van 26 februari tot 4 maart 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

26

februari

Wortelsoep

Ardeens gebraad op bretoense wijze

Verse rode kool met appeltjes

Aardappeltjes uit de oven

Zigeunersalami

Dinsdag

27

februari

Groene seldersoep

Kalkoengyros met tomatenfondue en oregano

Erwtjes op franse wijze

Chinese rijst  –  Puree

Provençaals kalfsbrood

 

Woensdag

28

februari

Parmentiersoep

Gehaktballen met getomateerde madeira en champignons

Wortelblokjes met peterselie

Pasta

Eiersalade

Donderdag

1

maart

Broccolisoep

Varkensstoofpotje met rodenbach en rode bessenconfituur

Appelmoes

Kookaardappelen  –  Puree

Vlinderpasta met Provençaalse groentjes en gehakt

Vrijdag

2

maart

Tomatensoep met balletjes

Gebakken rode zalm onder korstje van krab en mierikswortel

Krokant gebakken witloof

Frietjes

Kalfskop in madeira

Zaterdag

3

maart

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gepaneerde kippenschnitzel met franse kruidenkaas

Gebakken bloemkool

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde vissalade

Zondag

4

maart

Oxtailsoep

Konijn op vlaamse wijze met pruimen en rodenbach

Boontjes met spek en broodkorstjes

Kroketten

Kaasplankje met suikerbrood