Menu van 12 februari tot 18 februari 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

12

februari

Preisoep

Kipfilet met mosterd en tomaat

Winterse groenten met kokosmelk en groene curry

Kookaardappelen  –  Puree

Gehakt

Dinsdag

13

februari

Dubarrysoep

Gehaktbroodje met noorderkrieken

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Leverworst

 

Woensdag

14

februari

VALENTIJN

ASWOENSDAG

                        hoogbouw

Romantische valentijnsoep

Papsaus met eieren en ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

                        laagbouw

Valentijnsaperitief met hapjes

Tomatensoep

Belegde valentijnsbroodjes

Versierde zalmsalade

Donderdag

15

februari

Aspergesoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof en kaassaus

Gegratineerde puree

Lauw slaatjes met geitenkaas, jonagold, spekjes en honing

Vrijdag

16

februari

Cressoncrème

Skrei met fijne groentjes, oosterse nori, wasabi en japanse mosterd

Frietjes

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

17

februari

Paprikasoep

Rundsstoofpotje op z’n vlaams, met pruimen en rodenbach

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Kaas ‘Brugse jonge’

Zondag

18

februari

Champignoncrème

Gebraiseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus

Broccoliroosjes gegratineerd

Kroketten

Gerookte ham met sandwiches