Menu van 19 februari tot 25 februari 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

februari

Kervelsoep

Rosbief met getomateerde béarnaise

Gebakken bloemkoolroosjes

Aardappeltjes in de oven met Provençaalse kruiden

Goldworst

Dinsdag

20

februari

Champignonroomsoep

Cordon bleu ‘cross en blackwell’

Warme gegratineerde tomaat en courgette

Bouillonaardappelen

Versierde kip Hawaï salade

 

Woensdag

21

februari

Tomatensoep

Lamsbout met tomaat, wortel en pompoen

Couscous met rozijntjes

Haringfilet op azijn

Donderdag

22

februari

Preisoep

Kalkoenorloff met champignonroomsaus

Cruditeitenslaatje met dressing

Frietjes

Spaghetti bolognaise

Vrijdag

23

februari

Knolseldersoep

Gebakken vis met licht zure zurkelsaus

Bladspinazie in de room

Kookaardappelen  –  Puree

Vleessalade

Zaterdag

24

februari

Waterkerssoep

Braadworst met rozemarijnsaus

Stoemp van groene kool met spekjes

Aardappelen gebakken in hoeveboter

Gerookte kalkoenfilet

Zondag

25

februari

Pompoensoep met zongedroogde tomaten

Hertenstoofpotje met poivrade saus en boschampignons

Peertje in de rode wijn

Kroketten

Beemsterkaas met ovenkoeken