Menu van 5 februari tot 11 februari 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

5

februari

Wortelsoep

Gelardeerd gebraad met mosterdsaus

Witte bonen in tomatensaus

Rozemarijn aardappeltjes in de oven

Americain preparé

Dinsdag

6

februari

Prinsessenboontjessoep

Gepaneerde kippenschnitzel met dragonsausje en ricotta

Gebakken bloemkool in hoeveboter

Kookaardappelen  –  Puree

Kaas Père Joseph

 

Woensdag

7

februari

Tomatensoep met balletjes

Gebakken biefstuk met groene peperroom

Cruditeitenslaatje met vinaigrette

Frietjes

Macaroni met kruidenkaas en ham

Donderdag

8

februari

Spinaziesoep

Haantje in de rode wijn met zilveruitjes en champignons

Provençaalse groenten met look 

Kookaardappelen  –  Puree

Omelet natuur

Vrijdag

9

februari

Courgettesoep

Noordzeevispannetje à l’armoricaine op een bedje van prei

Gegratineerde puree

Versierde krabsalade

Zaterdag

10

februari

Parmentiersoep

Kaasburger met gebruinde ajuin en vleesjus

Spruitjes met gebakken spek en room

Gebakken aardappeltjes  –  Puree

Mosterdspek

Zondag

11

februari

Soepje van vergeten groenten

Zacht gesmoorde prosciutto met rozemarijnsaus

Peertje met veenbessen

Aardappelnootjes  –  Puree

Boerenpaté met tafelbroodjes