Menu van 29 januari tot 4 februari 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

januari

Witloofsoep

Rosbief met verse béarnaise

Schorseneren met citroen

Gratin dauphinois

Filet de saxe

Dinsdag

30

januari

St. Germainsoep

Kippengyros met romige mascarponesaus

Spinaziestovers met hoeveboter

Noordzeesalade

 

Woensdag

31

januari

Venkel-tomaatsoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Zuiderse kip met rode pesto

Donderdag

1

februari

Knolseldersoep

Gehaktballetjes met Provençaalse tomatensaus

Wortelen met ajuin en tijm

Pasta

Verloren brood met bruine suiker

Vrijdag

2

februari

Florentinesoep

Vis in de oven gebakken met tomaatjes en sausje van ansjovis

Slaatje van witloof en veldsla met rozijntjes en appeltjes

Frietjes

Weense worstjes met mosterd

Zaterdag

3

februari

Crecysoep

Kalkoen cordon bleu met champignonroomsaus

Verse rode kool

Gebakken aardappelen met cajunkruiden  –  Puree

Bierworst

Zondag

4

februari

Cressonsoep

Varkenswangetjes op z’n Roeselaars met pruimen en rodenbach

Lauwe perziken

Kroketten

Brie kaas met zachte broodjes