Menu van 22 januari tot 28 januari 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

22

januari

Preisoep

Ardeens gebraad met salie en zilveruitjes

Gebakken bloemkoolroosjes

Aardappel tartiflette met raclettekaas

Pilchards in tomatensaus

Dinsdag

23

januari

Pompoensoep

Kalfsblanket met witte asperges, tomaatstukjes en zeste van citroen

Mini spruitjes met lardons

Gebakken aardappelblokjes

Versierde vleessalade

 

Woensdag

24

januari

Champignonsoep

Gegratineerde schotel met gehakt en preoi

onder aardappeldeksel

Gebraisseerd spek

Donderdag

25

januari

Knolseldersoep

Gentse waterzooi van kip in een blanke velouté met wintergroenten

Gefrituurde krieltjes

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Vrijdag

26

januari

Tomatensoep

Gebakken vis met hollandaise, geparfumeerd met ricard

Stoemp met broccoli, karnemelk en noisetteboter

Tallegio ciresa kaas

Zaterdag

27

januari

Wortelsoep

Kalkoenhaasje à l’orange met sinaassap en grand marnier

Verse appeltjes met vloeibare honing

Kookaardappelen  –  Puree

Hespenworst

Zondag

28

januari

Broccolicrème

Rundstong in getomateerde madeira met champignons

Provençaalse boontjes

Kroketten

Gerookte ham met hotdog broodjes