Menu van 15 januari tot 21 januari 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

15

januari

Parmentiersoep met kruidenkaas

Ardeens stoofpotje met trappist en perensiroop

Erwtjes op franse wijze

Kookaardappelen  –  Puree

Leverworst

Dinsdag

16

januari

Courgettesoep

Gebakken kip ‘Royal’

(look, ajuin spek, veenbessen en champignons)

Waldorfslaatje met honingdressing

Frietjes

Haringfilet met ajuin

 

Woensdag

17

januari

Tomatensoep

Gebakken boomstammetje met rozemarijnsaus

Wortelblokjes met tijm

Gesauteerde lucifer-aardappelen

Hamrolletjes met mimosagroenten

Donderdag

18

januari

Bloemkoolsoep

Lamstoofschotel ‘champvallon’

Witte boontjes in verse tomatensaus

Krieltjes met lookboter

Omelet met gemalen kaas

Vrijdag

19

januari

Groene seldersoep

Gebakken vis met dieppoise saus

(sjalot, champignon, citroen, mosselen)

Bladspinazie in de room

Romige puree met butternut pompoen

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

20

januari

St.Germainsoep

Gebraisseerde nootham met gekonfijte kerstomaat en ricotta

Kruidige groene koolstoemp

Kookaardappelen  –  Puree

Mosterdspek

Zondag

21

januari

Wortelcrème

Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach

Lauwe perzik

Aardappelnootjes

Paterskaas Watou met zachte broodjes