Menu van 7 november tot 13 november 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

7

November

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gehaktballetjes in italiaanse saus met madeira

Geglaceerde erwtjes

Pasta

Parijzerworst

 

Dinsdag

8

November

Wortelsoep

Gemarineerde kip met franse kruidenkaas en gekonfijte tomaat

Bladspinazie licht gebakken

Kookaardappelen  –  Puree

 

Versierde krabsalade

 

Woensdag

9

November

Bloemkoolsoep

Zuiderse kalfsblanket met tomaten, olijven, basilicum

Knolselder in de room met peterselie

Gratin aardappelen

 

Gegratineerde macaroni met hesp en kaas

 

Donderdag

10

November

Tomatensoep

Mosterdgebraad gekruid met honing en salie

Stamppot van savooikool

Kookaardappelen  –  Puree

 

Museau van varken op de wijze van Lyon 

Vrijdag

11

November

WAPENSTILSTAND

Cressoncrèmesoep

Witte wijn

Heerlijk vispannetje in sausje met zure room en appelsnippers

Torentje van wintergroenten

Kroketten

Gerookte italiaanse ham met hotdogbroodjes

Zaterdag

12

November

Selderijsoep

Rundsgoulash ‘montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Appelmoes

Uienpuree met geraspte emmentaler

Mosterdspek

 

Zondag

13

November

Pompoenroomsoep

Kalkoenborst met archiducroomsaus

Krokant gebakken witloof

Duchesse-aardappelen

 

Paterskaas Watou met tafelbroodjes