Menu van 8 januari tot 14 januari 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

8

januari

Kippensoep

Gebakken rosbief met quattro formaggisaus

Schorseneren met citroen en peterselie

Gesauteerde aardappelen

Kruidenham

Dinsdag

9

januari

Tomatensoep

Kippenbout met archiducroomsaus

Lauwe ananas

Rode curry rijst

Versierde vissalade

 

Woensdag

10

januari

Spinazievelouté

Hamrolletjes met witloof gegratineerd

Gegratineerde puree

Parijzerworst

Donderdag

11

januari

Wortelsoep

Gebakken worst met gebruinde uiringen

Hutsepot van wintergroenten

met varkensschenkel

Pasta met kip, kokosmelk en peterseliesaus

Vrijdag

12

januari

Parmentiersoep

Noordzeevispannetje met armoricainesaus

(wortel, ui, cognac, schaaldieren, look, tomaat)

op een bedje van prei

Frietjes

Luikse salade

(aardappelen, spek, boontjes, ei, tomaat)

Zaterdag

13

januari

Witlofsoep met kruidenroom

Gepaneerde kalkoenschnitzel met dragonsaus

Rode kool met appeltes

Kookaardappelen  –  Puree

Franse brie

Zondag

14

januari

Pompoensoep met basilicumroom

Varkenshaasje met mascarpone en cognac

Gestoofde boontjes met ajuin

Kroketten

Grootmoeders paté met sandwiches