Menu van 1 januari tot 7 januari 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

1

januari

NIEUWJAAR

Kreeftensoep geparfumeerd met cognac

Rode wijn

Parelhoenfilet met sausje van grand marnier en mandarijn

Kruidig groentekoekje en lauw peertje

Verse kroketten

Mini bonbon met cappucino

Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches

Dinsdag

2

januari

Wortelsoep

Mosterdgebraad met bonnefoysaus 

Spruitjes met fijne kruiden

Puree met ajuinringen

Zachte chorizo

 

Woensdag

3

januari

Tomatensoep

Ardeens stoofpotje met spek, zilveruitjes en champignons

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde krabsalade

Donderdag

4

januari

Preisoep

Gemarineerde kippenspies met groen veloutésaus

Geglaceerde wortelblokjes

Zuiderse couscous

Gebakken witte pens met ajuin

Vrijdag

5

januari

Karnemelksoep

Gebakken vis met gestoofde venkelreepjes

op een bedje van bladspinazie

Frietjes

Broodje met warme hotdog en mosterd

Zaterdag

6

januari

Soep florentine

Blinde vinken met dijonaisesaus

Verse rode kool

Kookaardappelen  –  Puree

Champignonworst

Zondag

7

januari

Aspergeroomsoep

Hertenkalfragout met poivradesaus en veenbessen

Gestoofde broccoli in hoeveboter

Duchesse-aardappelen

Nazareth kaas met suikerbrood