Menu van 25 december tot 31 december 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

25

december

KERSTDAG

Bretoense visserssoep

Rode wijn

Feestelijke kerstkalkoen met wilde champignons in ‘fine champagnesaus’

Geurig jonagold appeltje en boontjes in spekjasje

Verse kroketten

Kerst Engel in vanilleroomijs

Reebokpaté met rode uienconfituur en boerenbroodje

Dinsdag

26

december

Preisoep

Bretoens gebraad met cognac en witte druiven

Stamppot van groene kool met spekjes

Gebakken aardappelblokjes

Beemsterkaas

 

Woensdag

27

december

Wortelsoep

Vol-au-vent in kokosmelk en bladerdeegje

Erwtjes met ajuin

Rijst

Haringfilet met ajuinringen

Donderdag

28

december

Knolselderroomsoep

Vogelnestje met getomateerde madeirasaus

Worteltjes met tijm

Kookaardappelen  –  Pure

Verloren brood met bruine suiker

Vrijdag

29

december

Courgettesoep

Gebakken vis met licht zure zurkelhollandaise

Gegratineerde broccoliroosjes

Karnemelkstovers met gebruinde boter

Gerookte cobourgham

Zaterdag

30

december

Savooikoolsoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Rode lookworst

Zondag

31

december

Kipvelouté

Belegde broodjes met americain en kaas

oudejaarsavondmenu

Sprankelende aperitief met knabbelkoekjes

Romige pastinaaksoep met gerookte forel

Witte wijn

Heerlijk Noordzeetorentje van scampi, zalm en pladijs met een vleugje mierikswortel en een crunch van ajuin, op een bedje van knolselderpuree

Taartje van ‘Oud naar Nieuw’