Menu van 18 december tot 24 december 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

december

Pompoensoep

Mosterdgebraad met fruitige saus van sjalot en rozemarijn

Rode kool met appeltjes

Rozemarijnaardappelen

Leverworst

Dinsdag

19

december

Zurkelsoep

Gebakken rosbief met choronsaus

Schorseneren met citroen

Kookaardappelen  –  Puree

Zalmsalade

 

Woensdag

20

december

Venkel-tomaatsoep

Gebakken kippenbil met honing, balsamico en tijm

Lauw peertje

Kookaardappelen  –  Puree

Roche Baron kaas

Donderdag

21

december

Courgettesoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Winterse hutsepot met buikspek

Omelet natuur

Vrijdag

22

december

Knolseldersoep

Gesauteerde kabeljauw met witte wijnsaus

Gebakken witloof

Zwitserse puree met parmezaan

Varkenstongetjes met kervelvinaigrette

Zaterdag

23

december

Wortelsoep

Ardeens stoofpotje met jagerssaus en noorderkrieken

Appelcompote

Spekjespuree

Aardappelsalade met weense worstjes

Zondag

24

december

Parmentiersoep

Belegde broodjes met gehakt en kaas

kerstavondmenu

Sprankelende aperitief met knabbelkoekjes

Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep

Witte wijn

Torentje van verse zalm met grijze garnalen en mosselen, versierd met frisse groentjes in bieslooksaus, vergezeld van mini sandwich

Fijne biscuit van peer