Menu van 4 december tot 10 december 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

december

Courgettesoep

Gelardeerd gebraad in rode wijnsaus met zilveruitjes en spek

Knolselder in lichte mornay

Gebakken aardappelen

Pistache jachtworst

Dinsdag

5

december

Dubarrysoep

Blinde vinken met mosterdsaus dijon

Stamppotje van groene kool en spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Filet de saxe

 

Woensdag

6

december

Wortelsoep

Gemarineerde kalkoenescalope met roze pepersaus

Ratatouille van krokant gebakken wintergroenten

Frietjes

Versierde krabsalade

Donderdag

7

december

Heldere kippensoep

Kalfsblanket op vlaamse wijze met groene kruiden

Jonge worteltjes in hoeveboter gebakken

Krielaardappelen met hoeveboter

Gegratineerde pastaschotel met rode pesto, tomaat en kip

Vrijdag

8

december

Tomatensoep

Gepaneerde filet meunière met basilicumkorstje en hollandaisesaus

Prei in de room

Soubisepuree met gebruinde ajuin

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

9

december

Ajuinsoep met gemalen kaas

Zuiderse kippenbrochette met zongedroogde tomaat en olijfjes

Lauwe perzik

Kookaardappelen  –  Puree

Hoofdvlees met mosterd

Zondag

10

december

Aspergecrèmesoep

Varkenshaasje met tijm, balsamicojus en lardinettes

Prinsessenboontjes met ajuin en peterselie

Kroketten

Kaas Père Joseph met tafelbroodjes